Buschfrezen.nl

 frezenworkshop zwolle 15 februari 020 cursisten schrijven mee 497 x 600

Als eerste in Nederland ontwikkelde CT international een specifieke workshop om professionele pedicures wegwijs te maken in de grote collectie pedicurefrezen. Het doel van buschfrezen.nl is de pedicure meer kennis tegeven waardoor men specifieke frezen kan inzetten bij verschillende werkzaamheden. Deze werkzaamheden kunnen dan efficiƫnter en snelle ruitgevoerd worden.

 Nu met 13 accreditatiepunten !!

 

Meer info:

Workshop frezen

 

Kijk nu ook onze Facebook Pagina.

 

 

hybride set busch met logo ct

Op zoek naar locaties

Voor onze workshops zijn wij op zoek naar diverse locaties in Nederland. Heeft u interesse in het volgen van deze workshop, maar bent u niet in de gelegenheid om onze locatie in Zwolle te bezoeken? GEEN PROBLEEM! Voor ongeveer 12 cursisten komen wij ook naar u toe.

Ook geven wij lezingen en voorlichtingsdagen/avonden op scholen en bij zorggroepen. Bel ons voor informatie over de mogelijkheden.

 

Kijk voor Cursusdata

 

 
 
 
 
 

Webdesign Zwolle - JDezign

php script encode decode php script encode decode php script encode decode php script encode decode php script encode decode php script encode decode php script encode decode php script encode decode php script encode decode php script encode decode